Werkwijze
 

 

De klant is voor ons uitgangspunt. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie en een nauwe samenwerking. Alles is gericht op een duurzame relatie op basis van een gemeenschappelijk belang. Dit kan in onze visie alleen binnen een transparante, betrouwbare en professionele organisatie.

ter|Borg Graphic Vision biedt u een totaal oplossing waarbij wij de verantwoordelijkheid nemen voor de totale procesgang en de productkwaliteit. Door het optimaliseren van de gehele keten realiseren wij kostenbesparingen, kwaliteitsverbeteringen en zorgen we voor meer flexibiliteit binnen uw organisatie. U kunt zich meer concentreren op de eigen kernactiviteiten.

Onze vrijblijvende offertes zijn scherp, inzichtelijk en zonder kleine letters. Binnen het gehele proces van aanlevering tot transport is er aandacht voor kwaliteit en kunt u rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. We zijn laagdrempelig, flexibel, breed inzetbaar en doen graag dat stapje extra.

Laat u verrassen. Nadelen zijn er niet. Met ter|Borg Graphic Vision hebt u één aanspreekpunt voor al uw drukwerk. Maak gebruik van onze grafische expertise en deskundige adviezen. Altijd via directe korte lijnen en op basis van heldere afspraken.

 

ter|Borg Graphic Vision zoekt de sterkte in eenvoud!